Ce salariu are un șofer de TIR în Spania

FOTO: ales_kartal/Pixabay.com
FOTO: ales_kartal/Pixabay.com

O firmă din Spania este în căutarea a cinci șoferi de TIR în România. Compania transportă bunuri și are o experiență de 35 de ani în acest domeniu.

Potrivit anunțului postat pe ANOFM, transportul este în Spania și în țări precum Franța, Germania, Belgia și Marea Britanie. Se cere o experiență în domeniu de 2-5 ani.

Salariul minim este de 2000 de euro net, iar maximul poate ajunge la 2.500 de euro net. Salariul constă în salariul de bază plus bonusuri. Pentru cetățenii din UE care sunt eligibil se poate aplica pentru diferite alocații de mobilitate, de la caz la caz. Durata contractului este de 6 luni și apoi contract permanent, cu normă întreagă.

Ce salariu are un șofer de TIR în Spania. Comparație cu Germania

În această perioadă și firme din Germania caută șoferi români. De exemplu, o companie din localitatea Ostringen caută 10 șoferi profesioniști. Se cere permis de conducere categoria CE și card șofer.

„Constituie avantaj pregătirea profesională completă ca șofer, precum și experiența de lucru cu materiale de construcții, disponibilitate de a conduce un camion cu macara, disponibilitate atât pentru rute naționale, cât și internaționale, bună înțelegere tehnică, atitudine prietenoasă și orientare către client, capacitate de exercițiu”, arată în anunțul de angajare.

Salariul este 2.600 de euro brut pe lună, la care se adaugă diurna. Se asigură cazare, persoană de contact care vorbește limba română. De asemenea, se face instruire periodică și se pot acorda bonusuri pe trei niveluri. Durata contractului este permanent. Mai multe detalii găsiți – aici.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here