Ce planuri are Diana Șoșoacă

Șoșoacă

Diana Șoșoacă spune că mai mulți oameni au ajutat-o și că lucrează la un proiect politic pe care îl va anunța în curând.

Ce pregătește Diana Șoșoacă
Ce pregătește Diana Șoșoacă

În luna februarie, Diana Iovavoci-Șoșoacă a ieșit din grupul parlamentar al AUR. „Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, preciza Biroul Național de Conducere al AUR, în februarie.

Propunerea excluderii din grupul parlamentar AUR a fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric.

„Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. 

Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei”, a spus Dan Tanasă (AUR), tot în luna februarie, în momentul în care Diana Șoșoacă a fost exlusă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here