Ce miniştri vor fi daţi afară. Ciucă anunţă luni remanierile

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a explicat că premierul Nicolae Ciucă va prezenta, săptămâna viitoare, luni, evaluarea miniștrilor, în baza jaloanelor îndeplinite sau neîndeplinite din PNRR.

„Din ceea ce cunosc, evaluarea miniștrilor va fi prezentată la începutul săptămânii viitoare, luni”, a spus Dan Cărbunaru.

Cine ar fi vizat

Astfel, ar fi vizați de remaniere, printre alții, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, pentru că ar fi îndeplinit doar cinci jaloane PNRR din cele 27 prevăzute până la sfârșitul trimestrului al doilea al acestui an, transmite Antena 3. De asemenea, liberalii vor și schimbarea lui Adrian Câciu de la Finanțe, care, alături de social-democrați ar fi vinovați de situația din prezent a României.

CITEŞTE ŞI: Evaluarea miniştrilor, pe ultima sută de metri: Ciucă se gândeşte la remanieri!

Un alt ministru aflat în vizorul premierului ar fi Cseke Attila datorită modului în care sunt împărțiți banii de la Ministerul Dezvoltării către primarii din țară. Potrivit sursei citate, atât PNL cât și PSD ar fi de acord cu schimbarea acestuia din funcție.

În plus, o schimbare ar putea veni și la Ministerul Apărării, acolo unde Vasile Dîncu l-ar fi nemulțumit pe președintele României, Klaus Iohannis. Un exemplu este acela când ministrul ar fi exagerat când a declarat public că Marea Neagră este blocată din cauza minelor, nemulțumire exprimată public de președinte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here