Ce firme au contracte pentru deszăpezire în Ilfov

deszăpezire

Companiile Urban, Rosal și Romprest sunt câteva dintre firmele care vor asigura deszăpezirea în județul Ilfov, potrivit informațiilor publicate pe site-ul Instituției Prefectului Județului Ilfov.

utilaje-deszapezireDeși majoritatea comunelor sau orașelor au încheiat contracte cu firme specializate pe perioade cuprinse între patru și 24 de luni, sunt și localități în care deszăpezirea se va face cu persoane fizice deținătoare de utilaje sau cu utilaje ale administrației locale, informează Agerpres.

Potrivit informațiilor menționate, prețurile au fost stabilite pe contract, pe oră sau pe fiecare serviciu.

Dacă în Bragadiru serviciul a fost concesionat pe o perioadă de 20 de ani, comunele Afumați, Cernica, Cornetu, Dragomirești Vale, Jilava, Nuci și Vidra au procedurile de achiziție în derulare.

Pentru porțiunile de autostrăzi din Ilfov, autoritatea contractantă este CNADNR — DRDP București, Secția Autostrăzi. Pentru A1 se precizează că procedura de achiziție este în derulare. Pentru A2, contractul de deszăpezire este semnat cu SC Reinvest Construct SRL și este în valoare de 2.364.845,88 fără TVA. Termenul precizat în contract este de patru luni de la data ordinului de începere. Pe A3 vor acționa utilaje ale SC Rebelis Construcții SRL, pentru suma de 1.863.885,98 fără TVA. Contractul este subsecvent până pe 31 decembrie și se referă la perioada de iarnă.

Conform sursei citate, în ceea ce privește drumurile naționale, autoritatea contractantă este SDN București Nord. Pentru 10.108.369 de lei cu TVA, SC Eurocogen filiala Aninoasa SRL acoperă zonele următoare: DN1, DN2, DN3, DN7, DN1A, CB. Termenul de deszăpezire este de patru luni, începând din 2 decembrie. Valoarea contractului include DN1D, DN2A și DN71.

Un contract în valoare de 4.536.247,12 lei cu TVA a fost semnat cu SC Gecor SRL iar zonele acoperite sunt DN5, CB km 18+500 — km 55+750. Termenul pentru deszăpezire este de patru luni de la data ordinului de începere. Valoarea contractului include DN5A, DN41 și DN5D.

Pentru 3.220.782,2 lei cu TVA, SC Agro Trans Nmi SRL&SC Petroconstruct Group SRL se va ocupa de DN6; termenul pentru deszăpezire — patru luni de la data ordinului de începere. Valoare contractului include DN5B și DN61.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here