Ce avere are un șef de instituție care trăiește doar din leafă

Ce avere are un șef de instituție care trăiește doar din leafă
Ce avere are un șef de instituție care trăiește doar din leafă

Premierul Ludovic Orban la eliberat joi din funcţie pe Geronimo Răducu Brănescu, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). În locul lui, Orban l-a desemnat pe vicepreşedintele instituţiei, Csutak Nagy Laszlo.

Originar din Sighetu Marmației, Csutak Nagy Laszlo (60 de ani) are o lungă carieră în ANSVSA, pe care a mai condus-o ca interimar în două perioade. Este medic veterinar, absolvent al Facultății de Medicină Veterinară Cluj Napoca și are o avere frumușică, dar și datorii. Potrivit declarației de avere, Csutak Nagy Laszlo deține patru terenuri, toate moștenite, patru case -două moștenite și două cumpărate- și trei mașini. Seat Toledo, Dacia Logan și un BMW.

În conturi are 52.316 lei. Din declarația de avere, rezultă că șeful interimar de la ANSVSA are și două credite bancare: unul de 40.000 de lei – scadent în 2019 – și unul de 127.000 de lei, scadent în 2022. El trăiește din leafa de la ANSVSA, care anul trecut a fost de 93.360 de lei (7.780 de lei pe lună), și din salariul soției, angajată la APIA Sălaj, și care în 2019 a avut un venit de 90.535 (7.544 pe lună_.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here