Ce acte sunt necesare pentru a încheia un contract cu Salubrizare Sector 5

FOTO: Salubrizare 5/Facebook
FOTO: Salubrizare 5/Facebook

Compania de Salubrizare Sector 5 transmite că toate contractele, atât pentru persoane fizice, agenți economici cât și pentru asociații de proprietari, se pot încheia online, la adresa de mail: contracte@salubrizare5.ro. De asemenea, cei care vor să meargă personal, pot alege unul dintre cele două puncte de lucru.

Punctul de lucru din Liberty Center, de pe Strada Progresului 151 – 171 (Liberty Mall), la parter, are program de lucru de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00 și sâmbătă de la 10:00 la 14:00. Duminica este închis. Punctul de lucru din Soșeaua Alexandriei, nr. 3-5, în incinta Pieței Rahova, spațiul 11, este deschis de luni până vineri între 8:00 și 16:00. În weekend nu este program. De asemenea, pentru mai multe informații puteți apela următoarele numere de telefon: 0726708061, 0726708096 sau 0726193640.

Dacă sunteți persoană fizică aveți nevoie de următoarele acte pentru a încheia un contract cu Salubrizare Sector 5:

  • act de identitate (copie)
  • act de proprietate sau alt document care atestă dreptul de folosință asupra spațiului. (contract vânzare–cumpărare, factura de utilități)
  • declarație pe propria propria răspundere privind numarul de persoane (Descarcați – completați/semnați – scanați – Încarcați fișierul în formularul de mai jos)
  • număr de persoane prezente
  • număr de telefon

Trebuie să completați și o declarație pe propria răspundere cu privire la numărul de persoane, dar și contractul cadrul TIP 1. Găsiți aceste documente și puteți să le trimiteți online – aici.

Dacă sunteți persoană juridică aveți nevoie de următoarele acte:

  • Certificat de înregistrare ONRC
  • Certificat Constatator cu punctul de lucru
  • Atribut fiscal (dacă este cazul)

Trebuie să completați și contract cadru TIP II pentru prestări servicii publice de salubrizare pentru agenți economici. Îl găsiți – aici și puteți trimite toate documentele online.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here