Zegrean: CCR și Înalta Curte se joacă de-a șoarecele și pisica

Augustin Zegrean spune că magistrații de la CCR și ÎCCJ ”încearcă să se sustragă de responsabilitate” și așa ”va fi salvat Liviu Dragnea”. CCR și ÎCCJ joacă absurd și perfid în cazul Dragnea.

CCR a amânat pentru a treia oară decizia în cazul sesizării făcute de Florin Iordache referitor la completele de trei judecători de la ÎCCJ. CCR și Înalta Curte se joacă de-a șoarecele și pisica, crede Augustin Zegrean.

CCR și ÎCCJ transformă procesul lui Liviu Dragnea într-o telenovelă fără sfârșit. După ce Înalta Curte a amânat procesul angajărilor fictive de la Teleorma până pe 20 mai, pe motiv că așteaptă pronunțarea CCR în cazul completelor de trei judecători, Curtea Costituțională a plusat: a amânat și ea – culmea, tot petru 20 mai! – luarea unei decizii pe tema sesizată de locotenentul lui Dragnea, Florin Iordache. O amânare care nu-i miroase bine fostului președinte CCR Augustin Zegrean.

”Pare a fi un joc de-a şoarecele şi pisica între Curtea Constituţională şi Înalta Curte, pentru că data trecută Înalta Curte a amânat pe 20 mai ţinând cont de faptul că avea azi CCR termen şi până în 20 mai era obligată Curtea să motiveze decizia dacă se pronunţa astăzi. Deci în 20 mai ar fi ştiut Înalta Curte că avea decizia definitivă, iar acum CCR pare că a preluat modelul lor (al judecătorilor ICCJ – n.r.) şi au dat aceeaşi zi. Pare un joc şi este păcat că instituţii atât de importante ale statului fac astfel de jocuri”, a comentat Augustin Zegrean situația, la B1TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

*