ASPA inaugurează un spațiu de cazare pentru câinii persoanelor fără adăpost. Unde este centrul

cazare pentru câinii persoanelor fără adăpost

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) inaugurează marți, 18 decembrie, un spațiu de cazare pentru câinii persoanelor fără adăpost de pe raza municipiului București.

Spațiul de cazare pentru câinii persoanelor fără adăpost este situat în cadrul Complexului Integrat de Servicii Sociale pentru Adulți Sfântul Ioan.

Inaugurarea va avea loc după încheierea activităților asistate de cățeii ASPA din cadrul campaniei Aducem Bucurie, desfășurate la sediul centrului începând cu ora 10,30. Complexul, situat pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 64, Sector 3, este destinat persoanelor fără adăpost aflate pe raza Municipiului București. Acestea sunt cazate pe timpul nopții în cadrul centrului.

Cazare pentru câinii persoanelor fără adăpost, alături de stăpâni

Persoanele care au și câini în îngrijire nu-i puteau lua și pe aceștia în incinta centrului. Acum și câinii lor vor primi gratuit mâncare și adăpost într-un spațiu special amenajat de ASPA în colaborare cu CISSA Sfântul Ioan.

Locurile sunt limitate iar regulamentul de primire a beneficiarilor care au și căței în îngrijire este stabilit de către DGASMB.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here