Cătina, planta miraculoasă anti-Coronavirus. Unde găsim sucuri bio de cătină

Catina

Cătina, numită şi „ginsengul românesc”, conţine o mare cantitate de vitamina C, mai mult decât măceşul şi de zece ori mai mult decât citricele, spun specialiştii. De aceea, cătina este considerată cel mai bun remediu natural în lupta cu noul Coronavirus.

Folosite atât în industria alimentară, cât şi în cea cosmetică și farmaceutică, fructele de cătină sunt o explozie de vitamine eficiente pentru multe afecţiuni. Bogată în vitamine, calciu, fosfor, magneziu, potasiu sau fier, cătina este remediul cel mai bun pentru o imunitarte de fier.

Sucul bio de cătină, la îndemâna oricui, este leacul natural împotriva virusurilor, inclusiv Covid-19, având un puternic efect antigripal și antiinflamator.

CITEȘTE ȘI Posturi pregătite pentru PNL. Nicuşor Dan dă AFARĂ oamenii instalaţi de Firea: Directorul de la Filantropia, pus să-şi facă bagajele!

Cum prevenim și tratăm infecția cu coronavirus prin mijloace naturale

Pe lângă măsurile de igienă pe care trebuie neapărat să le luăm în orice situație, nu doar în cazul unei epidemii, putem să urmăm câteva protocoale naturale simple, la îndemâna oricui. Astfel, putem reduce la minim posibilitatea contractării coronavirusului. Chiar și în cazul în care suntem infectați deja, există șanse bune de a ne vindeca.

Orice bacterie, virus, parazit etc care pătrunde în organism întâmpină o rezistență din partea sistemului imunitar. La cei cu sistemul imunitar deficitar această rezistență este aproape nulă, iar virusurile au practic cale liberă.

Cu cât sistemul imunitar este mai puternic cu atât rezstenta la infecții, respectiv, îmbolnăvire este mai mare.

CITEȘTE ȘI Adevăruri scandaloase – Conflictele de interese ale primarului Nicușor Dan

Sfatul medicului Virgil Musta

Catina, Virgil Musta, sursa: medichub
Virgil Musta, sursa: medichub

Sucul natural de cătina conţine vitamina C naturală, este un bun antibiotic, întăreşte sistemul imunitar, este anticancerigen, cicatrizant şi se spune că este elixirul fericirii.

Cunoscutul medic Virgil Musta, șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara, spune că persoanele infectate cu noul coronavirus care au simptome ușoare și rămân în izolare la domiciliu, trebuie să consume cătină, dar și alte fructe cu aport de vitamina C, precum lămâi, grepfruit sau kiwi, combinate cu miere și polen.

„Odihna, o alimentație bună și administrarea unor vitamine pot ajuta enorm în procesul de recuperare. Mâncați multe fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale, cereți unui apropiat să vă aducă de la piață și să vă lase la ușă fructe de pădure – cătină, aronia, merișoare, afine, pe care să le combinați cu miere, cu polen”, a explicat doctorul Musta.

CITEȘTE ȘI Adevăruri scandaloase – Primarul Nicușor Dan, falsuri în instanțele judecătorești

Sucul de cătină bio de la Melissimo, cea mai mare concentrație de Vitamina C

catina

Proprietățile miraculoase ale cătinei pot fi acum asimilate și sub forma unui suc bio, precum cel produs de Melissimo. Acest produs natural este realizat din cătină bio, miere pură şi apă alcalină (pH 8.9 – 9).

Așadar, beneficiile sucului concentrat de cătină sunt impresionante. Aduce un aport semnificativ de vitamina A și vitamina E (de trei ori mai mult decât germenii de grâu și morcovii), aceste vitamine fiind foarte importantă în procesele de regenerare.

De asemenea, sucul de cătină Melissimo conține o cantitate mare de betacaroten, dar și de fosfor, potasiu, magneziu, fier, Omega 3, Omega 6.

Cătina, „Ginsengul” românilor

Așadar, cătina este una dintre plantele cu cel mai ridicat conţinut de vitamine F şi E (vitamina E fiind numită şi vitamina tinereţii), întrucât este implicată în cele mai importante procese de regenerare din organism.

Pe lângă vitamina E, cătina este foarte bogată în vitaminele A, C, PP, la care se adaugă întreg complexul vitaminic B. Cu un asemenea arsenal, palmaresul impresionant al tratamentului cu cătină nu mai miră pe nimeni.

Cătina se utilizează deopotrivă în industria alimentară, în silvicultură, în farmacie dar și ca plantă ornamentală. Fructul de cătină conține de două ori mai multă vitamina C decât măceșul și de 10 ori mai mult decât citricele. În fructele coapte conținutul depășește 400–800 mg la 100 g suc proaspăt.

Alte vitamine prezente în fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regăsim celuloză, betacaroten (într-un procent net superior celui din pulpă de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier și sodiu, uleiuri complexe, etc.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.