Cartiere intregi fără energie electrică în București, din cauza unei pene de curent

Transelectrica

O pană de curent a afectat vineri mai multe cartiere din București. Au fost afectate zone din sectoarele 1, 5 și 6, respectiv cartierele Drumul Taberei, Militari, Giulești Rahova, Bucureștii Noi, Victoriei, Aviatorilor.

A fost oprită alimentarea cu energie electrică în Gara de Nord, Piața Victoriei,  Apusului, Iuliu Maniu și Chiajna.

Pana de curent a afectat și clădirea guvernului

Pana de curent a afectat și clădirea guvernului. Dar și majoritatea semafoarelor din Sectorul 6. Au fost afectate zone din sectoarele 1, 5 și 6, respectiv cartierele Drumul Taberei, Militari, Giulești Rahova, Bucureștii Noi, Victoriei, Aviatorilor.

Unii dintre locuitorii capitalei, care au reclamat  problema, susțin că nu au nici apă. Acest lucru deoarece lipsa curentului afectează inclusiv stațiile de pompare a apei potabile.

Din cauza penei de curent nu au funcționat vineri nici tabelele electronice de plecări sau sosiri din Gara de Nord. Pana de curent a provocat disfuncționalități și în circulația tramvaielor, potrivit .digi24.ro/stiri.

Linii de tramvai și troleibuz, afectate

„Din cauza unei avarii majore la rețeaua de energie electrică, la nivelul Municipiului București, sunt afectate liniile de tramvai și troleibuz din zonele Cotroceni, Filaret, Vulcan, Crângași, Militari și Dr Taberei, precum și semaforizarea de pe trasee”, a anunțat STB.

Problemele de alimentare cu energie electrică ar fi fost cauzate de o avarie în rețeaua Transelectrica.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here