Carmen Dan, pusă la zid de un fost președinte CCR pentru ”abuz incalificabil”

Carmen Dan, pusă la zid de un fost președinte CCR
Foto: Stirile ProTV

Augustin Zegrean o critică pe ministra de Interne pentru intenția de a-i ancheta pe cei care huiduie la scenă deschisă PSDragnea. Carmen Dan, pusă la zid de un fost președinte CCR.

Oripilată de ce i se întâmplă lui Liviu Dragnea, Carmen Dan a decretat că ”huiduitorii” lui Dragnea de la Iaşi şi Galaţi ”au trecut în planul penal”, motiv pentru care vor fi anchetaţi de organe. Augustin Zegrean cataloghează demersul ministresei Dan drept un ”abuz incalificabil”.

Ministrul de Interne sare calul cu anchetarea ”huiduitorilor” lui Dragnea. Carmen Dan, pusă la zid de un fost președinte CCR

”Ce găseşte de cuviinţă să facă acum ministrul Carmen Dan este un abuz incalificabil menit să-i intimideze pe toţi românii care nu votează cu PSD. E inadmisibil să decizi politic anchetarea unor români a căror unică <<vină>> este aceea că l-au huiduit pe Liviu Dragnea, fiindcă e evident pentru toată lumea: protestatarii anti-PSD nu au comis infracţiuni, violenţe. Carmen Dan vrea să nu mai spună nimeni nimic rău despre partid – în rest, să-şi facă de cap pretutindeni doar cei plătiţi şi aduşi să-i aplaude pe PSD-işti sau să-i scandeze numele lui Liviu Dragnea”, a declarat, pentru podul.ro, Augustin Zegrean.

Zegrean nu s-a oprit aici ci a i-a reproșat ministrei de Interne că nu a manifestat același elan anchetator și atunci când ”brutele cu epoleți” s-au năpustit asupra manifestanților pașnici de la mitingul din 10 august 2018: ”Când Jandarmeria a gazat şi a bătut sute, mii de români paşnici în Piaţa Victoriei, pe 10 august, de ce nu a făcut Carmen Dan o analiză similară pentru a identifica brutele cu epoleţi care au călcat oameni în picioare? S-au înregistrat nenumărate victime, iar violenţele Jandarmeriei au fost amplu documentate video. De ce ministrul de Interne nu judecă acum cu aceeaşi măsură? Poziţia părtinitoare este cât se poate de evidentă. E grav şi abuziv ce se întâmplă”.

”După ce PSD şi-a canalizat toate eforturile pentru a-i spăla şi a-i salva de închisoare pe politicienii certaţi cu legea, iată că ministrul Carmen Dan găseşte, acum, <<marii infractori>> ai României: protestatarii care l-au huiduit pe Liviu Dragnea şi pe apropiaţii săi. Aşa ceva este inadmisibil”, și-a încheiat Zegrean rechizitoriul împotriva lui Carmen Dan, actualul ministru de Interne.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*