A expirat perioada de carantină pentru Radu Mazăre. O comisie va decide unde va fi încarcerat

carantină pentru Radu Mazăre Radu Mazăre face nuntă după gratii

Perioada de 21 de zile de carantină pentru Radu Mazăre a expirat duminică şi, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie să decidă luni unde îşi va ispăşi pedeapsa.

O comisie a Penitenciarului Rahova trebuie să decidă unde îşi va ispăşi fostul primar al Constanței Radu Mazăre pedeapsa de nouă ani de închisoare după ce duminică a expirat perioada de 21 de zile de carantină.

Potrivit unor surse apropiate fostului primar, citate de Mediafax, acesta ar putea să nu se prezinte la comisia întrunită luni, deoarece Radu Mazăre va fi adus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Mazăre ar putea fi audiat în dosarul campusului social Henri Coandă în care el şi fratele lui au fost achitaţi în primă instanţă.

Carantină pentru Radu Mazăre. Fostul primar se însoară

Aceleaşi surse au mai precizat că Radu Mazăre este în prezent singur în celulă, deoarece a expirat perioada de carantină pentru cei doi colegi ai lui.

Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Mazăre şi-a cerut iubita prin telefon şi, la ceremonie, va purta acelaşi costum pe care-l poartă în faţa instanţei.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de nouă ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

LĂSAȚI UN MESAJ