Candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale ar putea fi din afara partidului

Paul Stănescu îl atacă pe Liviu Dragnea Paul Stănescu sare în apărarea Gabrielei Firea

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Paul Stănescu susține că în cadrul congresului PSD se va stabili candidatul la alegerile prezidențiale. Social-democratul consideră că alegerile europarlamentare au fost pierdute din cauza demonizării lui Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD, Paul Stănescu, a declarat, miercuri, într-o emisiune la Antena 3, că în şedinţa Comitetului Executiv de vineri se va stabili când se organizează congresul şi a spus că trebuie lăsaţi tinerii la conducerea partidului. Stănescu a susţinut că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale

„Pentru candidatul la Preşedinţie, să facem cu personalităţi din partid şi cu personalităţi din afara partidului care vor, îşi doresc lucrul ăsta, o să începem să facem studii sociologice cu toată lumea şi să vedem cine se clasează cel mai bine. Dar congresul va hotărî candidatul, nu sondajele, congres care va fi decis ca dată vineri, în CEx”, a spus Stănescu.

El a susţinut că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale. Stănescu a declarat că PSD „a pierdut dezastruos” alegerile europarlamentare din cauza demonizării lui Liviu Dragnea.

„Mulţi l-au încurajat. Eu le-am spus că e total greşit, că singura şansă a României e în UE. Discursul ăsta antieuropean… ne-am făcut singuri cel mai mare rău”, a spus Stănescu.

„Noi am pierdut alegerile din cauza noastră. Opoziţia nu a venit cu nimic”, a mai afirmat el.
Paul Stănescu a susţinut că realizările guvernării au fost umbrite de „tema asta nenorocită a justiţiei”, despre care PSD a vorbit, dar „nu a făcut nimic”.

Stănescu a precizat că probabil se va face „o remaniere mai amplă”, după moţiunea de cenzură.

„Nu voi merge în Executiv. Cred că partidul are mare nevoie de unitate, solidaritate, trebuie reorganizat şi e mare nevoie de mine la partid. Sunt colegi mai tineri care pot face acest lucru”, a menţionat Paul Stănescu.

În opinia acestuia, moţiunea de cenzură nu are şanse să treacă. El a mai spus că trebuie lăsaţi tinerii în fruntea partidului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here