Când vor avea bucureştenii apă caldă? Primarul Capitalei nu are veşti bune

Se scumpește căldura în Capitală
Se scumpește căldura în Capitală

Nicuşor Dan a declarat că Primăria Capitalei ar putea cumpăra activele ELCEN în mai. Despre datoria istorică a fostului RADET primarul spune că poate fi negociată.

Iarna viitoare va fi mai bine. Acum primarul Capitalei. promite doar reparații mai rapide

„Iarna viitoare va fi mult mai bine”, a promis la RFI Nicușor Dan. El spune că va fi amenajată o centrală mobilă pe linia de est a orașului.

„Problema apei calde și a căldurii vine dintr-o inactivitate și o subfinanțare cronică, derulată timp de 30 de ani. Tot ce putem face în această iarnă este să avem cele mai rapid posibile intervenții de urgență. Ceea ce reușim să facem și de asemenea să comunicăm. Avem un call-center la care în sfârșit se răspunde și le spunem oamenilor cât durează.

Tot ce putem să facem – și am făcut deja – este să asigurăm finanțarea pentru iernile următoare. Adică pentru reparațiile care să facă astfel încât să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat iarna asta. Avem deja finanțări de 300 de milioane de euro fonduri europene, 200 de milioane de euro PNRR, 320 de milioane de lei primiți de la Guvern. Din primăvara asta începem marile lucrări de reparații ale conductelor”, a spus edilul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here