CANADA. O tânără adoptată în străinătate își caută părinții biologici din România

FOTO: The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României/Facebook
FOTO: The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României/Facebook

O tânără în vârstă de 22 de ani, din Canada, care a fosta adoptată când era mică, dintr-un orfelinat din România, își caută părinții biologici de „ani de zil”, însă până acum nu a avut noroc.

Născută la data de 13 ianuarie 2000, tânăra spune că numele său la naștere era Loredana Iovuța și s-a născut în orașul Arad.

Despre familia biologică Loredana are foarte puține informații, ea știe doar că mama sa se numea Maria Elena Iovuța și ar avea acum în jur de 52 de ani. Despre cea care i-a dat viață mai știe că era suferindă cu inima.

Înainte de a fi adoptată în Canada, Loredana Iovuța a stat o perioadă în plasament, la o familie din comuna Șemlac, județul Arad.

„Numele meu la naștere a fost LOREDANA IOVUTA și m-am născut în ARAD, JUD. ARAD pe 13 ianuarie 2000. Caut pe mama si tatăl meu natural. Tot ce știu despre mama mea este că o chema MARIA ELENA IOVUTA, avea aproximativ 30 de ani, acum în jur de 52 și avea niște probleme cu inima.

Dinaintea adopției mai am doar câteva fotografii cu familia la care am stat în plasament în COMUNA SEMLAC JUD ARAD. Dacă cineva are informații despre familia mea natală, aș aprecia cu adevărat, deoarece îi caut de ani de zile, dar nu am avut noroc. Poate cineva mă recunoaște. Mulțumiri!” transmite tânăra pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here