Codrin Ștefănescu începe campania pentru europarlamentare cu un discurs naționalist

Codrin Ștefănescu ține aprinsă flacăra războiului

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a început campania pentru europarlamentare cu un discurs naționalist rostit la Brașov, în Piața Sfatului.

„Nu uitaţi că PSD este singurul partid românesc, nu e finanţat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi”, le-a spus celor prezenţi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

El le-a mai spus oamenilor aflaţi în Piaţa Sfatului din Braşov că „anul ăsta ne batem pentru România, nu pentru altceva, pentru noi, pentru urmaşii noştri şi singurul partid care-i poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic este PSD”.

Atac la procurori în campania pentru europarlamentare

La aceeaşi întâlnire cu braşovenii, Radu Oprea, ministrul IMM-urilor, a spus că „România suferă de o boală autoimună. Este boala care se manifestă atunci când cine ar trebui să ne protejeze sistemul imunitar se întoarce împotriva ţesuturilor bune, în loc să lupte cu infecţia”.

”Mă uit că procurorii României s-au întors împotriva antreprenorilor, organismele de reglementare nu şi-au făcut treaba şi în loc să ne protejeze i-au protejat pe alţii”, a afirmat Radu Oprea.

Mai mulţi lideri ai PSD se află duminică la Braşov, la alegerea conducerii judeţene a PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

*