Bunuri de milioane de lei, în depozitul Economat Sector 5 din Jilava

Economat, Piedone

Jaf la Primăria Sectorului 5! Primarul Cristian Piedone Popescu a descoperit alte bunuri în valoare de zeci de milioane de lei depozitatate de Economat Sector 5 SRL, într-un spațiu din Jilava.

Zeci de mii de cutii de arhivare, mii de pachete de șervețele umede, mii de role de șervețele, sute de paleți cu baxuri de hârtie A4 și A3, produse de papetărie, sute de stickuri de memorie, 3.900 de tablete, mii de kilograme de săpun lichid, sute de combinezoane, mii de pachete cu măști și mânuși, 179 de pachete cu pixuri Montegrappa, agende și bomboane franțuzești expirate, sunt unele dintre bunurile ce se află în depozitul Economat Sector 5 SRL.

Edilul a solicitat consilierului local, Constantin-Vladimir Naciu, reprezentant al Consiliului Local Sector 5 în AGA, directorului interimar al Economat Sector 5, Gabriel Crețu și directorului Direcției de Control, Bogdan Dragomirescu, ca până în data de 28 ianuarie să fie gata un raport pentru a-l prezenta în fața Consiliului Local la ședința ce va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei.

Pentru a nu risipi banul public, edilul Sectorului 5 a anunțat că Primăria nu va mai cumpăra produse care se regăsesc în depozitele Economat SRL, ci fiecare Direcție va face solicitare cu necesarul către societate, pentru a folosi bunurile deja existente, a precizat Primăria Sectorului 5.

„E mult de muncă, e mult de săpat, dar nu ne speriăm. Împreună o scoatem la capăt. Cetățenii Sectorului 5 pot afla adevărul direct de la sursă”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu.

CITEȘTE ȘI Economii la Primăria Sectorului 5. Piedone nu tipărește scrisoarea primarului

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.