Bucurie pentru cei mici! Parcul Baciului a fost reabilitat de Primăria Sectorului 5

Parcul Baciului a fost reabilitat complet de Primăria Sectorului 5. „Iubim copiii și facem totul pentru ei!” – este deviza Primăriei Sectorului 5 în această lună pe care o dedicăm îndeosebi celor mici. Pe lângă multele bucurii pe care administrația locală le-a pregătit în weekenduri, venim cu o altă veste bună: parcul Baciului este reabilitat complet și își așteaptă vizitatorii, transmite Primăria Sectorului 5.

„Administrația Primariei Sectorului 5 merge mai departe și anunță că au fost finalizate lucrările de reamenajare a parcului Baciului din cartierul Prelungirea Ferentari.

Aici au fost montate complexuri de aparate noi de joacă pe diferite categorii de vârstă, cu tobogane noi, leagăne și carusel. Pentru siguranța celor mici, a fost montat tartan pe toată suprafața de joc, acesta asigurând o bună permeabilitate a apei, astfel că locul de joacă pentru copii poate fi folosit indiferent de sezon. Nu au fost uitați nici adulții care, pot alege fie să se relaxeze pe bancă în parc supraveghind în același timp copiii, fie să facă mișcare în aer liber la aparatele de fitness.

Parcul dispune de alei pietonale cu pavaj multicolor, arbori noi și mobilier urban nou pentru păstrarea curățeniei.Și pentru că ne place bunul gust, am reamenajat întreg spațiul verde aferent parcului și, totodată, au fost create/reamenajate aproximativ 200 de noi locuri de parcare de reședință. Vă așteptăm cu drag!”, mai transmite Primăria Sectorului 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here