BUCUREŞTI: Teatru Oriunde, în parcurile din Sectorul 5

În plin sezon estival, Asociația Sirius Art a pregătit un program special de spectacole pentru publicul de toate vârstele. Părinți, bunici și copii sunt așteptați în weekendurile senine de vară să descopere povești cunoscute sau reinterpretate, susținute de actori tineri și talentați, anunță organizatorii.

”Teatru Oriunde” debutează sâmbătă, 23 iulie, ora 10:00, cu spectacolul „Croitorașul cel viteaz”. Spectacolele sunt programate între 23 și 31 iulie în Parcul Sebastian, iar între 31 iulie și 14 august în Parcul Ferentari. Accesul este gratuit și nu necesită rezervare.

Proiectul este finanțat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București, prin Legea 350/2005 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Înființată în 2019, Asociația Sirius Art are drept scop dezvoltarea și promovarea artelor spectacolului și a industriilor creative, încurajând astfel munca noilor generații de regizori, actori, scenografi, coregrafi, dramaturgi, antreprenori culturali sau a profesioniștilor din domeniul cinematografiei ori a muzicii de teatru și film, atât la nivel local și național, cât și peste hotare, precizează BUCUREŞTI FM.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here