BUCUREŞTI: Piedone reactivează „AS”,  pentru lucrări în timp record în Sectorul 5!

Primarul Cristian Popescu Piedone a inaugurat noul Parc „Iacob Andrei”

În urma reabilitării intersecției dintre Șoseaua Alexandriei și Șoseaua Antiaeriană în doar 48 de ore, de către societatea „AS” din subordinea Consiliului Local al Sectorului 5, primarul Cristian Popescu Piedone a hotărât că societatea trebuie reactivată și implicată în alte proiecte care trebuie realizate în timp record.

Edilul a inspectat lucrările și s-a declarat foarte mulțumit atât de calitatea acestora, cât și de timpul scurt în care au fost realizate.

El a promis că lucrările de reabilitare a infrastructurii din Sectorul 5 se vor muta în profunzime, în spatele blocurilor.

„Intersecția Alexandriei cu Antiaeriană iată că, în 48 de ore, s-a putut face. Și s-a putut face cu resurse proprii, prin societatea Primăriei, „AS”, care a demonstrat că ar trebui reactivată. Pentru că ne-am săturat să stăm la anumite societăți comerciale, care câștigă licitații și o lasă mai încet, așa, lasă mă că merge așa.

Nu, avem foarte mult de lucru în Sector. Și felicit, pe această cale „AS” – ul. Am trezit balaurul adormit. (…)

Cu o floare nu se face primăvară, îi așteptăm, din nou, la alte locații. (…) O să intrăm în profunzime, în spatele blocurilor, acolo unde oamenii au nevoie să refacem infrastructura, pe care o așteaptă de peste 30 de ani a fi reabilitată și redată cetățenilor plătitori de taxe și impozite. (…)

O să ziceți că am pus panseluțe și ce avem acolo florile respective. Sunt venite din donații. „AS” – ul, din serele proprii, au scos o anumită vegetație, care zăcea acolo de ani și ani de zile. Iată că am scos-o la iveală. Mai avem de scos”, a declarat Piedone.

Piedone, „cel mai bun primar care a fost vreodată și va fi”!

Cetățenii cu care a stat de vorbă reporterul BUCUREŞTI FM sunt foarte mulțumiți, nu doar de reabilitarea intersecției dintre Șoseaua Alexandriei și Șoseaua Antiaeriană, dar și, în general, de investițiile primăriei de sector și își doresc ca Piedone să gestioneze chiar întreaga Capitală.

„Foarte frumos, într-adevăr foarte frumos, nu a fost niciodată la noi în sector așa”, a spus o doamnă în vârstă.

„Cel mai respectat primar. A făcut, de când a intrat la primărie, locuri de joacă, terenuri pentru copii, parcuri din terenuri care erau lăsate în paragină. Le-au făcut niște frumuseți. Cu parcări, cu tot ce le-a trebuit cetățenilor. Îl vrem la Capitală. Cel mai bun primar. Vă spun cu lacrimi în ochi, cel mai bun primar care a fost vreodată și va fi”, a fost de părere un bărbat care se întorcea de la lucru și se pregătea să iasă cu copiii în părculețul din vecinătatea blocului său.

Mulți șoferi care treceau prin zonă claxonau în semn de salut și îi urau „sănătate” lui Piedone, transmite BUCUREŞTI FM.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here