BUCUREŞTI: Avram Iancu înoată în București pe Dâmboviţa până la ora 21.00

Avram Iancu
Avram Iancu intră în cursa pentru Cotroceni

Sportivul şi bibliotecarul Avram Iancu înoată, miercuri, de Ziua Internaţională a Dunării, timp de 12 ore, în râul Dâmboviţa, în sprijinul copiilor cu nevoi speciale din Asociaţia Conil.

Avram Iancu înoată fără oprire, în intervalul orar 9:00-21:00, pentru a susţine proiectul „Conil – Transformăm orice dizabilitate în abilitate”, participant la Swimathon Bucureşti 2022.

Startul s-a dat în faţa Bibliotecii Naţionale, unde acesta a fost susţinut de directorul instituţiei, istoricul Adrian Cioroianu, care a fost prezent la eveniment alături de alţi colegi bibliotecari, de câţiva dintre copiii beneficiari ai acestui proiect şi de membri ai Asociaţiei Conil.

Demersul urmăreşte să strângă fondurile necesare pentru ca 100 de copii cu nevoi speciale să poată beneficia de programe gratuite de recuperare prin artă, sport, muzică şi digitalizare, informează un comunicat de presă al Asociaţiei Conil.

Cei interesaţi să susţină iniţiativa lui Avram Iancu pot face o donaţie directă către echipa sa, accesând link-ul https://swimathonbucuresti.ro/echipa/avram-iancu, informează BUCUREŞTI FM.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here