Bucureștenii, invitați să-și spună părerea despre candidatura la Capitală Europeană a Culturii

Primăria Capitalei

Bucureștenii sunt invitați să-și spună părerea despre programele și temele propuse în dosarul final de candidatură a orașului pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, a anunțat marți ARCUB.

“Dosarul final de candidatură a orașului București pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021 a fost publicat pe website-ul www.bucuresti2021.ro. A mai rămas foarte puțin timp până pe 16 septembrie, când juriul de experți independenți va decide care dintre orașele preselectate – Baia Mare, București, Cluj-Napoca sau Timișoara – va primi titulatura. În această perioadă, orașul are nevoie de susținerea noastră publică, așa că până pe 16 septembrie, echipa București 2021 pune în discuție dosarul de candidatură, invitând toți bucureștenii să își spună părerea despre programele și temele propuse”, a precizat ARCUB într-un comunicat dat publicității marți.

Bucureștenii sunt invitați să precizeze ce programe îi interesează în mod special, dacă există și alte subiecte care ar trebui puse în discuție, dar și cum își imaginează Bucureștiul anului 2021. Mesajele pot fi trimise la contact@bucuresti2021.ro sau pe rețelele de socializare (#bucurești2021). Detalii pot fi obținute pe www.arcub.ro și pe www.bucuresti2021.ro.

În 2015, ARCUB a început procesul de candidatură a Bucureștilor la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, iar Capitala a ajuns în finala pentru titlul acordat de Comisia Europeană.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internațional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internațional de jazz din Capitală – Bucharest Jazz Festival, al Bucharest Music Film Festival și al Zilelor Bucureștiului.

LĂSAȚI UN MESAJ