Bucureştenii care nu au avut apă caldă vor avea facturi mai mici

apă caldăBucureştenii care nu au avut apă caldă, timp de mai multe zile săptămâna trecută, vor avea facturile diminuate de RADET, anunță ANPC.  Și asta după ce asociaţiile de proprietari vor face solicitări către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marius Dunca, a spus că, în urma verificărilor şi discuţiilor cu reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti, s-a stabilit ca regia să diminueze facturile pentru perioada în care apa caldă nu a fost furnizată la temperaturile corespunzătoare.

Reducerea facturilor se va face la solicitarea asociaţiilor de proprietari, a completat Dunca, adăugând că nu va fi aplicată o sancţiune în acest caz, urmărindu-se ca cetăţenii să nu plătească apă caldă de care nu au beneficiat.

RADET a anunţat la rândul său măsura, cu precizarea că vor avea facturile diminuate bucureştenii din sectoarele 2,3 şi 4, care au fost afectaţi de lipsa apei calde.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here