BRAŞOV: Colectare a electrocasnicelor uzate cu premii

Pe 7 și 8 mai, în municipiu se desfășoară Campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice “Brașov Reciclează”, iar cei care participă pot câștiga și premii.

„Fiecare persoană care va preda deșeuri electrice de dimensiuni mici și medii va fi înscrisă la tombola cu premii, iar cei care predau deșeuri electrice voluminoase vor fi premiați (…) În plus, între 3 și 8 mai, brașovenii pot vizita în mod gratuit, împreună cu cei mici, Caravana ECOTIC – muzeu mobil al deșeurilor electrice, care se va afla în parcarea Mall-ului Coresi”, au precizat reprezentanții Primăriei.

16 puncte

Brașovenii vor avea la dispoziție 16 puncte de colectare la care pot aduce și preda electrocasnicele de care nu mai au nevoie, sâmbătă și duminică, între 10:00 – 17:00.

Pentru preluarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase precum mașini de spălat, TV, frigidere sau centrale termice, puteți face o programare la numărul de telefon 0742 400 404 (de luni până duminică, între orele 9.00 – 17.00) sau la email-ul comenzi@ecocivicacenter.ro, transmite RADIO ROMÂNIA BRAŞOV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.