Boureanu, somat de instanţă să plătească 12.000 de euro pentru panarama făcută în Mamaia

Cristian Boureanu

Cristian Boureanu nu poate scăpa de trecutul său tumultuous. Afaceristul este nevoit să plătească daune de 63.000 de lei, după ce, beat fiind, s-a urcat la volanul unui ATV și a gonit pe plaja din Mamaia, provocând un accident și rănind o altă persoană, în urmă cu cinci ani.

Boureanu este bun de plată, căci judecătorii au decis ieri că afaceristul trebuie să achite suma de 63.000 de lei pentru un accident pe care l-a produs în 2017, în stațiunea Mamaia. Trecutul nu iartă, iar acum Boureanu trebuie să suporte consecințele unei distracții de moment, care a degenerat într-un adevărat haos pe plaja din «stațiunea bogaților».

Afaceristul trăiește viața la cote maxime, așa că în urmă cu aproximativ cinci ani, beat fiind, a furat un ATV și a condus nebunește vreme de 30 de secunde, pe plajă, până când s-a răsturnat, a distrus autovehiculul și a rănit ușor un bărbat.

Recuperarea banilor

Firma de asigurări a fost nevoită să achite 60.000 de lei pentru haosul generat de Boureanu, apoi instituția l-a dat în judecată pe afacerist pentru a-și recupera banii.

«Obligă pârâtul sa plateasca reclamantei urmatoarele sume: 60.222,97 lei, reprezentand despagubiri compuse din daune morale, daune materiale, cheltuieli de judecata; contravaloare dobanda legala penalizatoare aplicabila in raporturile civile, calculata de la data scadentei de 26.11.2019 si pana la data platii despagubirii. Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de executare silita. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti. Pronuntata, astazi, 21.07.2022, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei»”, a decis instanța.

Cristian Boureanu are probleme serioase cu legea, căci instanța a hotărât la începutul acestui an, condamnarea fostului lider PNL la patru ani și trei luni de închisoare, cu executare, în dosarul privind reabilitarea căii ferate București-Constanța.

Boureanu și iubita sa au fost trimiși în judecată pentru mărturie mincinoasă

Boureanu i-a tras după el și pe alți doi oameni de afaceri și politicieni, este vorba de Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor și Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană.

DNA i-a trimis în judecată pe cei trei, încă din 2019. Potrivit autorităților, Boureanu și ceilalți doi inculpați ar fi primit 20 de milioane de dolari de la o firmă străină pentru executarea unor lucrări de reabilitare a căii ferate.

Cristian Boureanu a fost acuzat de trafic de influență, iar Ionuț Costea și Vlădescu au fost acuzați de trafic de influență, luare de mită și complicitate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here