Botoșani. Un pacient infectat cu coronavirus a sărit pe geamul spitalului

Spitalul Colentina. Sursa foto: Facebook
Spitalul Colentina. Sursa foto: Facebook

Un pacient infectat cu Covid, internat de cinci zile în spital, în cadrul Secţiei Pneumologie a Spitalului Județean Botoșani, a sărit pe geamul spitalului. El  se afla în sevraj etanolic.

Asistentele au deschis geamul pentru a se aerisi încăperea şi au alertat serviciul 112 şi pompierii. Bărbatul a smuls instalaţia de oxigen care ieşea din perete, personalul fiind alertat de ceilalţi pacienți.

În vârstă de 67 de ani, acesta era internat într-unul dintre saloanele de la etajul 1 al unităţii sanitare,  marți devenind foarte agitat. El intrase în sevraj din cauza lipsei de alcool, motiv pentru care a încercat de mai multe ori să părăsească secția.

Profitând de faptul că geamul era deschis, bărbatul a sărit pe fereastra deschisă. El a aterizat pe copertină de deasupra întrării în spital,  aflată sub geamul salonului, la doar câţiva centimetri mai jos. Bărbatul a fost recuperat de cadrele medicale, care au reuşit să îl liniştească ulterior, potrivit g4media.ro.

„Din fericire pacientul nu a fost rănit în urma acestui incident. După ce a fost calmat, acesta a fost direcţionat către secția de Psihiatrie pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, a precizat Doina Caba, managerul SJU Mavormati.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here