luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBoloş se plânge că nu-l mai ascultă subalternii înainte de rocadă

Boloş se plânge că nu-l mai ascultă subalternii înainte de rocadă

-

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, admite că, pe finalul mandatului, deţinătorii portofoliilor ministeriale pierd din autoritate, el amintind că sunt funcţionari care „ştim bine ce tip de comportament au ştiind că peste câteva luni plec”.

CITEŞTE ŞI: Marcel Boloş, despre rocada premierilor şi despre ruperea Coaliţiei

El afirmă că nu a creionat strategii pe termen lung pentru ca acestea să nu fie „o povară” pentru succesorul său, lăsându-i astfel acestuia posibilitatea să-şi fixeze obiectivele proprii.

Întrebat, miercuri, la Europa FM, dacă în opinia sa miniştrii pierd din autoritate atunci când se apropie de finalul mandatului, Marcel Boloş a răspuns: „Este evident”.

„Este evident acest lucru. Şi orice declaraţie care se face pe această temă nu este în favoarea mea pentru că este de notorietate faptul că atunci când unui ministru i se apropie sfârşitul de mandat nu mai poate conduce cu aceeaşi tenacitate şi sunt decizii care urmează a fi luate până la expirarea mandatului. Este foarte greu în incertitudinea aceasta şi eu, ca şi persoană, dacă ştiu că mandatul îmi expiră în luna mai, atunci sigur că trebuie următorul ministru să poată să ducă lucrurile şi strategiile pe care şi le fixează în linia pe care şi-o doreşte. Deci ar fi nedrept ca să creionez anumite strategii pe termen lung şi să rămână o povară pentru următorul ministru, să nu aibă libertatea de a-şi fixa propriile obiective”, a declarat Marcel Boloş.

Final de mandat dificil

El a subliniat că orice declaraţie pe acest subiect îi face finalul de mandat mai dificil.

„Orice declaraţie care se face pe această temă mie îmi îngreunează mandatul pe care îl am pentru că îmi pierd din ceea ce se cheamă autoritate, ştiind funcţionari care ştim bine ce tip de comportament au ştiind că peste câteva luni plec. Dar continuu ca până în ultima clipă să-mi duc mandatul la bun sfârşit, deşi cum am precizat, deciziile nu sunt simple, sunt în joc o grămadă de bani pe care îi avem de gestionat şi o serie de măsuri care sunt foarte importante pentru ceea ce înseamnă viitorul politicii de coeziune şi al Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, a adăugat ministrul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...