Bogdan Stanoevici a câştigat concursul pentru a deveni director al Circului Globus Bucureşti

Bogdan Stanoevici este câștigătorul concursului de proiecte de management pentru Circul Globus București, cu media generală 9,37, a anunţat luni pe site Primăria Municipiului București (PMB).

Potrivit prevederilor OUG nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, candidatul câștigător este cel care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7.

Candidații pot depune contestații asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea concursului, la sediul PMB — Direcția Managementul Resurselor Umane, în data de 1 august, până la ora 15,00, potrivit sursei citate.

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din București, iar Sanda Ladoși — director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, în baza unei dispoziții semnate de primarul general Gabriela Firea, în luna februarie a acestui an. Noua echipa managerială a avut ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua „eră” în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale, preciza la vremea respectivă un comunicat al municipalității.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here