Black Friday în magazinele din România

Black Friday Emag Black Friday

Black FridayRetailerii din România declanșează și în 2014 atacul ofertelor imbatabile de Black Friday, mai devreme decât inventatorii de peste Ocean ai acestei campanii comerciale.

Deși americanii mizează, de peste o jumătate de secol, pe vânzări uriașe numai în ultima vineri din luna noiembrie a fiecărui an, România se aliniază la linia de start a campaniei reducerilor cu o săptămână mai devreme, iar în unele cazuri, chiar timp de trei zile.

Potrivit unui studiu realizat de iSolutions, aproape o treime dintre cumpărătorii români și-au manifestat intenția vădită de a cumpăra măcar un produs de Black Friday, adică între 21 și 23 noiembrie.

În topul preferințelor rămân gadgeturile și electrocasnicele de mici sau mari dimensiuni, cu 46% dintre opțiuni. Din coșul de cumpărături se pare că nu vor lipsi televizoarele (18%), produsele de îmbrăcăminte/încălțăminte (12%) și laptopurile/notebookurile (10%).

Studiul relevă, de asemenea, că vor achiziționa produse de Black Friday în special persoanele cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani (38%), precum și consumatorii din categoria de vârstă 35-44 de ani (34%).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here