Becali îl provoacă pe Viktor Orban: Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este!

dosarul Băneasa

Gigi Becali a declarat, marţi, că dacă Sepsi OSK va avea un parcurs foarte bun în campionat şi va prinde putere, el va mai investi 10 milioane de euro în FCSB.

„Îi vom ţine tot timpul la ghilotină”, a afirmat el. Becali l-a atacat şi pe Viktor Orban, provocându-l la un „duel”: „I-am aruncat mănuşa”. „Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban”, a mai spus finanţatorul FCSB.

CITEŞTE ŞI: Orban îl numește pe Viktor Orban „sluga Kremlinului”: „Dacă Europa cedează astăzi, Rusia va căpăta și mai mult tupeu”

„Sepsi OSK, nu îi vom lăsa. Îi vom ţine tot timpul la ghilotină, la respect acolo. Eu, cel puţin. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro. Şi îi dau în cap lui Sepsi OSK. Tot ce este de neam cu Sepsi OSK îi vom spulbera. La fotbal, nu la altele. Nu e discriminare asta, nu? Nu mai dau bani la fotbal. Decât dacă ridică Sepsi OSK capul. Nu dau. Dacă văd că ridică Sepsi OSK capul, pe cuvânt, bag bani. Nu permit, Sepsi OSK, vii şi iei campionatul în România. Sepsi OSK trebuie la coadă, pe-acolo să-l ţinem pe Orban. Ce vă promit este că nu o să-i permit lui Sepsi OSK să ridice prea mult capul”, a declarat Becali.

Vrea să se bată cu guvernul ungar

„Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban”, a mai spus el râzând. „El poate să vină cât vrea el pe stadioane, vai de capul lui, că tot râul, ramul prieten numai nouă. Cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui”, a adăugat Becali.

„Eu acum vreau să mă bat cu guvernul ungar. Ei să bage, eu să bag. Hai să vedem care-i mai tare, guvernul ungar sau eu. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. Hai să vedem care-i mai puternic. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban rusul”, a mai afirmat Becali amuzându-se, după care a adăugat: „Asta mă mai ţine în fotbal, OSK, că a ridicat nasul prea mult”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here