Bătaie la Târgul de Crăciun din Constanța. Persoane nevaccinate s-au încăierat cu jandarmii

Tirgul din Constanta. Sursa foto: Dig24
Tirgul din Constanta. Sursa foto: Dig24

Un grup de persoane au vrut să intre la Târgul de Crăciun din Constanța și s-au bătut cu jandarmii. Oamenii au forțat gardul de protecție și au vrut să intre fără certificat verde în timp ce alți oameni stăteau la coadă.

„Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine. Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Ei au spus că au voie fără certificat verde în parc. În Parcul Arheologic din Constanța este organizat Târgul de Crăciun, iar pentru acces este nevoie de certificat verde. Oamenii legii i-au calmat pe oameni. Cinci scandalagii au fost amendați de jandarmi cu câte 15.000 de lei, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here