Băsescu a luat-o consilieră „de Bruxelles” pe „urmașa” Elenei Udrea

Băsescu o ține pe Oana lângă el

Traian Băsescu a păstrat-o consilieră pe Oana Groza (tânăra despre care Radu Cristescu spune că este „urmașa” Elenei Udrea) și după ce a fost ales europarlamentar. Băsescu o ține pe Oana lângă el.

Odată cu revărsarea scandalui stărnit între Traian Băsescu și Radu Cristescu – ultimul a susținut public că fostul președinte ar avea o relație cu tânăra Oana Groza – secretară la cabinetul său de senator la aceea vreme. Astăzi, Oana Groza este, conform site-ului Parlamentului European, „local assistant” pentru europarlamentarul Traian Băsescu.

A început ca secretară și a ajuns „local assistent”

Băsescu o ține pe Oana lângă el
Oana Groza, secretara lui Traian Băsescu. Sursa foto: Facebook

”După șocul despărțirii de Elena (Udrea – n.r.) și mai ales după ce Elena a plecat și a și născut, el și-a căutat o nouă iubită care să semene cu Elena – exact cum spuneam eu de acei băieți care își caută neveste care să semene cu mamele – și a găsit-o pe Oana (Oana Groza – n.r.). Este secretara lui de la cabinetul de senator.

A angajat-o acolo și am înțeles că are grijă de fetița ei – ăsta e un lucru lăudabil – și îi plătește Oanei facultatea că doar trebuie să-i găsească și ei o funcție, o poziție și nici nu poți sta tu, președinte deștept, cu o fată care are doar liceul.

Povestea cu Oana nu este un secret pe care îl știu doar eu, știe toată lumea începând de la sepepiștii care sunt puși în situația penibilă de a-i căra amanta și de a se face că nu văd diverse tandrețuri și terminând cu toți oamenii din partid”, îl încondeia Radu Cristescu pe Traian Băsescu, în interviul dat pentru ”Cetățeanul” la sfârșitul lunii iunie a.c.

Băsescu nu a comentat în niciun fel spusele lui Cristescu, dar cert este că tânăra cu pricina l-a urmat pe fostul președinte la Bruxelles, în calitate de asistent local.

Conform regulamentului PE, europarlamentarii pot avea asistenți acreditați la Bruxelles (maximum trei la număr iar Băsescu a adus în echipa sa, pe această poziție, două persoane – Răzvan Hoinaru și Brîndușa Gabriela Chiribuță) și asistenți locali – categorie în care, alături de Liviu Liță, figurează și Oana Eugenia Groza. Adică exact tânăra blondă despre care Radu Cristescu susține sus și tare că ar fi ”noua doamnă a inimii lui Traian Băsescu” – detalii pe Cetateanul.net

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here