Băsescu, despre primarul general Gabriela Firea: „Doamna” din Voluntari nenoroceşte o capitală

tânărul ars din Piatra Neamţ

Fostul președinte Traian Băsescu a ironizat-o pe primărița Capitalei, Gabriela Firea, după ce aceasta i-a atacat pe consilierii generali ai PMP pentru că au refuzat să voteze proiectul de hotărâre prin care Primăria Capitalei ar fi decontat combustibilul folosit de ilfovenii care se deplasează cu mașina în București, în sistem de car-sharing.

”Doamna din Voluntari s-a supărat că cei patru consilieri generali ai PMP n-au vrut să-i voteze proiectele prin care se sifonau bani”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a făcut referire şi la Liviu Dragnea – ”Ţopul din Teleorman” şi afirmă că ”unul nenoroceşte o ţară, iar altul nenoroceşte o capitală”.

”«Doamna» din Voluntari s-a supărat pentru că cei patru consilieri generali ai PMP n-au vrut să-i voteze proiectele prin care se sifonau bani către clientela politică. După mintea ei, PMP nu este în opoziţie. De fapt, voia «Doamna» din Voluntari să dea câte 500 lei lunar (6000 lei anual) fiecărui taximetrist din Ilfov care operează fără autorizaţie în Bucureşti. Între «Ţopul» din Teleorman şi «Doamna» din Voluntari nu este nicio deosebire”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Potrivit acestuia, ”unul nenoroceşte o ţară, iar altul nenoroceşte o Capitală”.

”Amândoi sunt incompetenţi, amândoi sunt avizi de putere şi, mai ales, amândoi mint pentru a-şi acoperi matrapazlâcurile şi pentru a-i înşela pe români. Supărarea dintre ei pleacă de la suspiciunea că unul ar avea mai mult succes decât celălalt în înşelăciune. «Ţopul» din Teleorman cumpără voturi cu bani publici împrumutaţi pentru creşteri de pensii, pensii speciale şi salarii, distrugând pur şi simplu echilibrele macroeconomice. «Doamna» din Voluntari alocă pentru publicitate la televiziuni peste 4,1 milioane Euro plătiţi de ARCUB, CREART şi AMPT din bani publici, aşa că televiziunile fac transmisiuni în direct oricând «Doamna» din Voluntari doreşte să-şi propage minciunile sau să atace pe cineva. Rămâne de văzut dacă în mandatul său va face măcar un pasaj subteran în oraş”, a mai scris Traian Băsescu, citat de News.ro.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a respins proiectul de hotărâre prin care Primăria Capitalei ar fi decontat combustibilul folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei pe lună dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală pentru deplasarea în aceeaşi direcţie, către Bucureşti sau către judeţul Ilfov, în sistem de car-sharing.

Consilierii generali din opoziţie şi ONG-urile au criticat acest proiect, spunând că este doar o măsură populistă care nu va rezolva adevăratele probleme ale traficului.

LĂSAȚI UN MESAJ