Barna, după ce mai mulți membri i-au cerut demisia: „Sunt un luptător, nu o să renunț”

Liderul USR, Dan Barna, afirmă că este mulțumit de rezultatul obținut la alegeri și că „nu va renunța”. Reacția acestuia vine după ce mai mulți simpatizanți i-au cerut demisia în urma rezultatelor obținute la alegerile parlamentare.

„Din momentul în care am intrat în politică am încetat să mă mai tem pentru o decizie. Sunt un luptător, nu o să renunț, rezultatul de aseară pentru noi ne confirmă că suntem forța modernizatoare de care e nevoie în modernizarea României. O să fac tot ce pot ca USR PLUS să fie într-o poziție cât mai bună în următorii patru ani. Ne doream un rezultat mai bun, dar am dublat numărul de parlamentari, ceea ce arată că suntem pe drumul corect. Mesajul de reformă este necesar și trebuie să se susțină. Vom analiza acest rezultat care așază USR PLUS în poziția de a fi partener pentru guvernare”, a declarat Dan Barna, la Digi 24.ro.

După numărarea a peste 95% din voturi, adică a peste 5 milioane de voturi, la Senat, clasamentul este următorul: PSD – 30 %, PNL – 25,56%, USR-PLUS – 15,29 %, AUR – 8,9%.

Camera Deputaților: PSD – 29,57 %, PNL – 25,16%, USR-PLUS – 14,8 %, AUR – 8.8%. Pro România şi PMP sunt sub sub pragul electoral.

Rezultate parţiale alegeri parlamentare 2020. Scorul surpriză făcut de AUR

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here