Bărbatul din Argeş care şi-a măcelărit familia, trimis în judecată

Bărbatul din localitatea Bascov care în luna august a acestui an și-a ucis cinci membri ai familiei a fost trimis în judecată, a anunțat joi Parchetul Tribunalului Argeș.

CITEŞTE ŞI: Dublă crimă în Botoşani

Conform procurorilor, trei dintre crime s-au petrecut în interval de o oră. Victimele au fost părinții, sora, fratele și nepoata de 5 ani, pe care bărbatul i-a ucis folosind o piatră de aproximativ 10 kilograme, un ciocan și o toporișcă.

Parchetul Tribunalului Argeș a anunțat că a finalizat urmărirea penală și a dispus trimiterea în judecată a bărbatului, aflat în arest preventiv, pentru infracțiunea de omor calificat prin cruzimi, în formă continuată.

Şi-a premeditat fapta

Procurorii spun că bărbatul – în vârstă de 53 de ani – şi-a premeditat faptele și a avut un plan bine stabilit, el lovindu-și puternic și repetat victimele.

Crimele au avut loc în 8 august, în intervalul orar 21:55-23:00, prin lovirea fratelui (prima victimă) cu o piatră de aproximativ 10 kilograme şi cu un ciocan, a mamei (a doua victimă), cu un ciocan şi a tatălui (a treia victimă), cu un ciocan şi o toporişcă. A doua zi dimineață, bărbatul și-a ucis și sora şi nepoata în vârstă de 5 ani, pe care le-a lovit cu un ciocan şi cu o toporişcă.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Argeş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here