Bărbatul care a condus pe DN cu bebeluşul în braţe, dosar penal şi amendă!

Sofer cu copil in brate
Sofer cu copil in brate. Sursa foto: Digi24

După ce un şofer care a fost filmat în timp ce se afla în trafic pe un drum naţional / european – DN7 / E81, ţinându-şi bebeluşul în braţe la volan, a fost amendat, poliţiştii vâlceni au decis să-i întocmească şi un dosar penal.

CITEŞTE ŞI: Vâlcea. Șofer filmat în timp ce conducea mașina cu un bebeluș în brațe

Un conducător auto a fost filmat în trafic pe Valea Oltului în timp ce conducea ţinând în braţe un bebeluş. Maşina era controlată cu genunchiul stâng, de către şofer. Imaginile realizate chiar de mama micuţului au fost iniţial postate pe reţelele de socializare şi au apărut marţi, 10 mai, în spaţiul public. Urmare a acestora, şoferul a fost găsit, audiat şi amendat cu 580 de lei, având în vedere că fapta s-a produs în trafic, pe un drum public, extrem de periculos şi de tranzitat. În cursul zilei de miercuri, 11 mai, Poliţia Vâlcea a luat decizia de a-i întocmi şoferului şi un dosar penal şi de a sesiza Protecţia Copilului. Contactat telefonic de un reporter „Adevărul”, directorul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vâlcea, Nicolae Badea, a menţionat că a solicitat în regim de urgenţă o anchetă socială şi că în urma rezultatelor se va stabili ce măsuri se vor impune în acest caz.

Ce spune Poliţia

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, întocmind şi un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu.

Anterior, aceasta mai comunicase şi faptul că şoferul a fost sancţionat cu 580 de lei şi trei puncte de penalizare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here