Bărbat reținut de polițiști, după ce ar fi înșelat  un medic stomatolog să îi dea 85.000 de euro

Barbat cu catuse . Sursa FOTO: 4711018/Pixabay.com
Barbat cu catuse . Sursa FOTO: /Pixabay.com

Un bărbat care ar fi determinat o femeie să îi dea 85.000 de euro, prezentându-i contracte și facturi false, a fost reținut de polițiștii Capitalei.

„La data de 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 1 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în Capitală, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada 2020 – 2021, prin prezentarea unor pretexte nereale, un bărbat ar fi determinat o femeie să îi remită 85.000 de euro, menținând-o în eroare prin prezentarea de contracte sau facturi fictive”, transmite Poliția Capitalei, potrivit g4media.ro.

Bărbatul ar fi păcălit-o pe femeie, medic stomatolog, spunându-i că urmează să facă mulți bani dintr-o nouă criptomonedă pe care o va lansa. Persoana a fost condusă la audieri,  fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here