Bărbat fugit într-o pădure a fost prins de polițiști. A fost reținut pentru că se afla la volan cu permisul suspendat

Politia rutiera, google
Politia rutiera, google

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut de polițiștii din Vâlcea, după ce a fost prins a doua oară la volan cu permisul suspendat. Prima dată, bărbatul a lovit un stâlp de iluminat public. Iar a doua oară a fugit, fiind urmărit de polițiști.

Polițiștii vâlceni au observat duminică, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, o mașină care circula haotic.

Șoferul a refuzat să oprească la cererea polițiștilor

Aceștia au pornit în urmărirea autoturismului.

Urmărirea a continuat până în satul Olteni, comuna Bujoreni. Pe un drum forestier, șoferul a pierdut controlul volanului și a părăsit șoseaua. Apoi a fugit în pădurea din apropiere.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia. Bărbatul fiind prins din urmă, fiind imobilizat și încătușat.

Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest

Polițiștii au stabilit că bărbatul de 30 de ani din comuna Muereasca are dreptul de a conduce suspendat. Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge.

Bărbatul a mai fost implicat într-un accident

Conform polițiștilor, în 18 decembrie, același bărbat a fost implicat într-un accident în comuna Muereasca. El a lovit un un stâlp de iluminat public. Și în acel caz bărbatul avea dreptul de conducere suspendat. El a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore. Acesta va fi prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here