Bărbat din judeţul Dâmboviţa, amendat deoarece nu a respectat carantina

FOTO: leo2014/Pixabay.com
FOTO: leo2014/Pixabay.com

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost sancționat cu 2.000 de lei pentru că nu a respectat carantina şi nu a purtat masca de protecţie. El a fost descoperit de poliţişti în staţiunea Covasna, comunică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit (IPJ).Covasna, bărbatul a fost descoperit luni în zona pieţei agroalimentare din oraşul Covasna. El nu purta mască de protecţie în spaţiul public şi nu avea asupra lui niciun act de identitate, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei în vederea stabilirii identităţii.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului de 53 de ani din judeţul Dâmboviţa. Constatând totodată că faţă de acesta era dispusă măsura carantinării la domiciliu până la data de 25.02.2021. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei pentru nerespectarea obligaţiei de a purta mască de protecţie în spaţiul public. Dar şi pentru nerespectarea măsurii carantinării la adresa de domiciliu”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Bărbatul a fost plasat într-un centru de carantină instituţionalizată pentru o perioadă de 14 zile, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here