Bărbat din Galati, reţinut imediat după ce a primit din Spania un kilogram de cannabis

Un tânăr din Galaţi a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant cu aproape un kilogram de cannabis. Drogurile fuseseră trimise din Spania.

Ele urmau să fie plasate pe piaţa neagră din Galaţi.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, un bărbat de 26 de ani a fost prins de poliţişti la scurt timp după ce ridicase un colet cu droguri care îi fusese trimis din Spania. Este vorba despre aproape un kilogram de cannabis. Drogurile erau împărţite în 4 pachete, pe care bărbatul le ascunsese printre haine. 

Drogurile erau în valoare de 65.000 de lei. Ele au fost confiscate de poliţişti şi procurorii DIICOT, care l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

”Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi fost implicat în introducerea ilegală pe teritoriul ţării a coletului cu droguri, din Spania, acestea urmând a fi vândute în judeţul Galaţi”, trnsmite IPJ Galaţi.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul se ocupa cu traficul de droguri de aproape 4 luni. Iar de atunci şi până când a fost prins în flagrant gălăţeanul ar fi primit din străinătate încă un kilogram de droguri, pe care apoi le-a vândut clienţilor din judeţul Galaţi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here