Bărbat din Galaţi, aflat sub influenţa substanţelor psihoactive, a atacat două femei pe stradă şi le-a furat genţile. El a fost arestat preventiv

foto, sursa: google
foto, sursa: google

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către judecătorii gălăţeni. El a atacat două femei pe stradă, în cursul unei nopţi, şi le-a furat genţile.

Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Potrivit unui comunicat al Parchetului Judecătoriei Galaţi, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea a două infracţiuni de tâlhărie calificată. Potrivit anchetatorilor, în 4 ianuarie, în jurul orei 5.00, bărbatul, aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive, i-a luat unei femei poşeta, prin violenţă. Incidentul a avut loc pe strada Mihai Petrini din Galaţi.

El a trântit-o pe femeie la pământ şi i-a smuls poşeta, iar apoi a fugit. O oră mai târziu, bărbatul a atacat o femeie în zona blocului P5 din cartierul IC Frimu. El a împins-o de la spate. Femeia a căzut şi el i-a furat astfel rucsacul pe care îl avea în spate. Anchetatorii continuă investigaţiile în acest caz.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here