Nicolae Bănicioiu vrea să devină noul preferat al șefului PSD, Liviu Dragnea

Norina Forna
Ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu, prezent la congresul prezidat de Norina Forna, alături de alte personalități ale lumii medicale

Vicepresedintele PSD, Nicolae Banicioiu, a declarat joi, intr-o interventie telefonica la Antena3, ca s-ar bucura ca Liviu Dragnea sa-l voteze pentru functia de presedinte executiv al partidului.

„Eu nu stiu cine v-a dat informatia aceasta, dar pe mine ma onoreaza orice coleg si membru de partid care ma sustine (c.n. trimitere la sustinerea din partea lui Mihai Tudose). Eu sper sa fie foarte multi colegi si m-ar bucura sa ma voteze inclusiv Liviu Dragnea. Nu cred ca Dragnea ar avea motive sa nu ne voteze pe mine sau pe doamna Andronescu.”, a declarat Banicioiu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca il sustine pe Nicolae Badalau in conducerea partidului, adaugand ca la Congres se ia decizia privind persoanele care vor ocupa functii.

„Il sustin pe Nicolae Badalau sa fie in conducerea partidului, eu, cu un vot pe care il am. Nu hotarasc eu cine (sa fie in functia de presedinte executiv – n.r.). La Congres sunt anumite functii care se aleg si alte functii care se aleg dupa aia in Comitetul Executiv”, a spus Dragnea.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here