Bacău. Ziua unui elev, sărbătorită cu o cântăreață de muzică populară, șampanie și animatori

Petrecere
petrecere

Un scandal a izbucnit pe retelele de socializare, dupa ce la Scoala Miron Costin din Municipiul Bacau, au venit fotografi, animatori si o cantareata de muzica populara, la ziua unui elev de clasa a II-a. 

Totul s-ar fi intamplat in pauza mare , de la 9:50 la 10:10. Cantareata de muzica populara apare in video cu o sampanie in mana.. Filmarea a fost postata pe retelele de socializare si a starnit numeroase nemultumiri, la scurt timp fiind stearsa. Conducerea ISJ Bacau a transmis un comunicat de presa prin care a precizat ca directorul scolii nu stia despre ce s-a intamplat, in cererea facuta de parinte nefiind precizate alte informatii, potrivit g4media.ro

l„Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici.” a transmis Inspectoratul Scolar Judetean.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here