Axinte: În America fac „garaj party”


Pentru că nu a obținut niciun ban de la Guvernul Orban, deși a aplicat pentru două companii de spectacole, celebrul Axinte a plecat într-un mini turneu în America, unde restaurantele sunt deschise, măsurile ceva mai relaxate dar nu se pot organiza evenimente artistice în localuri publice.

Așa că lui Axinte i-a venit ideea de a organiza „garaj party”, petreceri private organizate în garajul românilor pe care îi vizitează și cu care s-a împrietenit.

„Aici garajele sunt mari și înfrumusețațe, iar oamenii se adună la petreceri de familie. Așa mi-a venit ideea de garaj party și sper că până la finalul turneului să bifez câteva zeci de garaje!

Se adună 20-30 de persoane , se pune muzică, oamenii se distrează. Sunt împreună cu formația lui Stelian Petcu și cine dorește, ne poate contacta!”, a declarat Axinte.

Axinte este dezamăgit de faptul că ajutoarele promise pentru artiști au întârziat să apară: „Am aplicat și eu, dar și partenerul meu Alin Oprea, dar degeaba, n-am primit niciun răspuns. E greu pentru toată această industrie, noi avem 4 scene care acum stau parcate, oameni, angajați. Nu știu unde o să ajungem!”

Axinte a compus o melodie despre romanii pkecati la munca in strainatate, care a devenit virala pe net.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here