Avarie pe linia tramvaiului 1. Bucureştenii au aşteptat în staţii mai mult de 20 de minute

Avarie TramvaiO avarie s-a produs marţi dimineaţă, puţin după ora 10,00, pe linia tramvaiului 1, ceea ce a făcut ca bucureştenii să aştepte în staţii peste 20 de minute. 

Un tramvai cu o vârstă venerabilă, din “vechea gardă” a RATB, s-a defectat în plin traseu şi linia nu a putut fi degajată decât după sosirea unui camion de intervenţie al regiei, care l-a tractat până la Depoul Dudeşti, după cum a putut constata reporterul Cetateanul.net aflat la faţa locului.

Între timp, pe Şoseaua Mihai Bravu se formase un şir respectabil deAvarie Tramvai 1 tramvaie (aşa cum se poate vedea din imaginea alăturată), care nu putuseră să-şi continue traseul din cauza celui defect. Nu este o avarie singulară. Zlnic, mijloace de transport ale RATB se defectează în plin traseu, din caza alocărilor financiare insuficiente pentru piese de schimb. O altă  cauză este vârsta înaintată a troleibuzelor şi tramvaielor din parcul RATB.

Citeşte şi Sindicaliştii trag semnalul de alarmă: RATB este pe marginea prăpastiei. 633 de mijloace de transport sunt trase pe dreapta, din lipsă de piese

LĂSAȚI UN MESAJ