Avarie pe linia tramvaiului 1. Bucureştenii au aşteptat în staţii mai mult de 20 de minute

Avarie TramvaiO avarie s-a produs marţi dimineaţă, puţin după ora 10,00, pe linia tramvaiului 1, ceea ce a făcut ca bucureştenii să aştepte în staţii peste 20 de minute. 

Un tramvai cu o vârstă venerabilă, din „vechea gardă” a RATB, s-a defectat în plin traseu şi linia nu a putut fi degajată decât după sosirea unui camion de intervenţie al regiei, care l-a tractat până la Depoul Dudeşti, după cum a putut constata reporterul Cetateanul.net aflat la faţa locului.

Între timp, pe Şoseaua Mihai Bravu se formase un şir respectabil deAvarie Tramvai 1 tramvaie (aşa cum se poate vedea din imaginea alăturată), care nu putuseră să-şi continue traseul din cauza celui defect. Nu este o avarie singulară. Zlnic, mijloace de transport ale RATB se defectează în plin traseu, din caza alocărilor financiare insuficiente pentru piese de schimb. O altă  cauză este vârsta înaintată a troleibuzelor şi tramvaielor din parcul RATB.

Citeşte şi Sindicaliştii trag semnalul de alarmă: RATB este pe marginea prăpastiei. 633 de mijloace de transport sunt trase pe dreapta, din lipsă de piese

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here