Autoturism furat de un piteştean a fost vândut în judeţul Galaţi

Un piteştean în vârstă de 30 de ani este suspectat că a vândut un autoturism care nu-i aparţinea. El a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat vineri în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, suspectul este cercetat de ofiţerii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti pentru înşelăciune, fals şi uz de fals.

A vândut masina unei persoane din judeţul Galaţi

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2019, bărbatul ar fi intrat în posesia unui autoturism aparţinând unei persoane din judeţul Teleorman.

Iar ulterior, pretinzând că este proprietarul din acte, ar fi înstrăinat autovehiculul unei alte persoane, din judeţul Galaţi.

Pentru săvârşirea faptei, bărbatul în cauză ar fi semnat contractul de vânzare-cumpărare în fals. El a indus în eroare cumpărătorul cu privire la identitatea. Iar ulterior i-ar fi transmis cumpărătorului documentul cu privire la înstrăinarea autovehiculului în cauză, având aplicată în fals viza organului fiscal al primăriei”, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetatat pentru înşelăciune, fals şi uz de fals.

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2019, bărbatul ar fi intrat în posesia unui autoturism aparţinând unei persoane din judeţul Teleorman. Iar ulterior, pretinzând că este proprietarul din acte, ar fi înstrăinat autovehiculul unei alte persoane, din judeţul Galaţi. Pentru săvârşirea faptei, bărbatul în cauză ar fi semnat contractul de vânzare-cumpărare în fals. El a indus în eroare cumpărătorul cu privire la identitatea. Iar ulterior i-ar fi transmis cumpărătorului documentul cu privire la înstrăinarea autovehiculului în cauză, având aplicată în fals viza organului fiscal al primăriei”, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, potrivit stiripesurse.ro

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here