Roxana Wring: A ajuns Aurelian Bădulescu avocatul lui Gigi Becali să dea lecții de morală judecătorilor

Autorizații de construire eliberate online

Şefa USR Bucureşti, Roxana Wring, susţine că viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu avocatul lui Gigi Becali nu ar trebui să dea lecţii de morală judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti (CAB).

„Primarul Capitalei încearcă să mute discuţia de la decizia instanţei, la tot felul de poveşti fabricate în vilele din Voluntari. Adevărul este unul singur: Curtea de Apel a hotărât că actele de înfiinţare ale companiilor sunt ilegale, iar Primarul trebuie să respecte această decizie. Gabriela Firea minte cu neruşinare când spune că în spatele USR s-ar afla vreun interes ocult. Dacă are probe în acest sens, să meargă de urgenţă la Parchet. Iar dacă nu are, atunci să aibă decenţa să tacă”, transmite Roxana Wring, prin intermediul unui comunicat de presă.

Aurelian Bădulescu avocatul lui Gigi Becali, sfătuit să stea deoparte

Roxana Wring mai susţine că Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, nu ar trebui să dea lecţii de morală judecătorilor de la CAB.

„Şi încă un lucru absolut incredibil. Am citit că Primăria Capitalei îi acuză voalat pe judecătorii Curţii de Apel de abuz în serviciu. A ajuns Aurelian Bădulescu avocatul lui Gigi Becali şi responsabilul cu gălăgia din CGMB, să dea lecţii de morală magistraţilor”, a mai declarat Wring.

Reacţia şefei USR Bucureşti vine după ce Gabriela Firea a susţinut, şi luni, şi marţi, că cele 22 de companii municipale vor funcţiona în continuare, în ciuda deciziei CAB, prin care se spune că societăţile ar fi trebuit să fie înfiinţate cu votul unei majorităţi de două treimi.

Gabriela Firea a amenințat presa și oamenii politici care denigrează companiile municipale și a spus că directorii acestora vor să introducă acțiuni în instanță. „Am discutat cu directorii acestor companii, avem şi astăzi o întâlnire şi ei deja studiază posibilitatea şi, de asemenea, au contractat şi o casă de avocatură pentru a-i da în judecată pe toţi cei care denigrează companiile municipale, inclusiv pe liderii politici. În codul comercial sunt prevederi exprese în ceea ce priveşte valoarea brand-ului unei companii, apărarea reputaţiei. În acest moment, aceste companii au contracte în derulare interne şi externe, au angajaţi şi proiecte şi, văzând cât sunt de defăimate într-o parte a presei, prin preluarea declaraţiilor nefundamentate juridic a reprezentanţilor Opoziţiei din Consiliul General, practic sunt afectate ca şi brand”, a declarat Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ