AUR, foc şi pară pe Coaliţie: Este halucinant! să voteze în acord cu interesele românilor, nu ale găştilor transpartinice!

Propunerea legislativă a partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) privind instituirea obligativităţii de dotare a unităţilor sanitare cu sisteme de monitorizare a parametrilor reţelei electrice a primit aviz negativ în două dintre comisiile de specialitate din Senatul României.

„Cu toate că adoptarea acestei iniţiative legislative va avea drept consecinţă creşterea siguranţei exploatării reţelei electrice din unităţile sanitare, toţi senatorii coaliţiei toxice, alături de cei ai USR, au votat „împotrivă”.

CITEŞTE ŞI: AUR, acuzaţii BOMBĂ: Partidele sistemului refuză accesul liber la vot al românilor din Diaspora!

În mod cu totul surprinzător, senatorul care s-a exprimat cel mai vehement împotriva acestei proiect legislativ a fost tocmai dr. Adrian Streinu-Cercel, fostul manager al Institutului „Matei Balş”, unde, în ianuarie 2021, a avut loc un incendiu care a răpit patru vieţi”, a declarat Adrian Axinia, vicepreşedinte AUR, unul dintre iniţiatori.

Strigător la cer

„Este halucinant modul în care înţeleg să procedeze parlamentarii puterii. Simplul motiv că aparţine partidului AUR este „suficient” pentru a respinge o iniţiativă fără drept de apel. Cu atât mai mult, în cazul de faţă, când sunt reglementate măsuri care vor contribui la mai buna funcţionare a reţelei de electricitate din spitale, să respingi o asemenea propunere este inexplicabil şi strigător la cer”, a mai afirmat deputatul Axinia.

Alianţa pentru Unirea Românilor face apel către senatorii care reprezintă celelalte partide parlamentare să citească iniţiativele sale legislative şi să voteze în acord cu interesele românilor, nu ale găştilor transpartinice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here