Audierea în Bulgaria a Elenei Udrea, amânată! Autorităţile române n-au fost în stare să trimită traducător

Elena Udrea este reţinută pentru 72 de ore în baza unui mandat de la parchet, timp în care este judecată moţiunea către tribunalul din Blagoevrad pentru a obţine arestul preventiv pe termen nelimitat, a declarat purtătoarea de cuvânt a procurorului general, Siika Mileva, în cadrul unui briefing, relatează agenţia de ştiri bulgară naţională BTA.

Tribunalul decide extrădarea

Un tribunal bulgar va decide dacă Elena Udrea trebuie extrădată în România sau dacă ea însăşi poate cere să fie transferată, a mai precizat sursa citată.

CITEŞTE ŞI: Unul dintre avocaţii Elenei Udrea desfiinţează instanţa supremă: Vom asista în România la aplicarea aleatorie a legilor şi deciziilor CCR!

Autoritățile române au depus documentele necesare pentru a obține aducerea în țară a fostului ministru condamnat la închisoare. Udrea a fost reținută pentru 72 de ore, însă judecătorii nu au putut decide dacă o arestează sau nu pe Udrea. Statul român nu a putut trimite, de joi și până la ora audierii, un traducător. Udrea nu a făcut nicio declarație în sala de judecată. De altfel, ea nu a răspuns nici la întrebările jurnaliștilor români.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here