Au început primele studii de fezabilitate pentru parcările de reședință supraterane din Sectorul 6, anunță primarul Ciprian Ciucu

Harta sector 6 a cererilor de parcari supraterane. pagina de FB a lui Ciprian Ciucu
Harta sector 6 a cererilor de parcari supraterane. pagina de FB a lui Ciprian Ciucu

Primăria Sectorului 6 demarează primele studii de fezabilitate pentru parcări de reşedinţă supraterane, a declarat luni primarul Ciprian Ciucu .

„Am adaptat aplicaţia de parcări pentru a reda grafic, sub forma de heatmap, volumul cererilor de parcare rezidenţiale nerezolvate. Pe baza acestor date şi pe baza disponibilităţii terenurilor aflate în administrarea Primăriei Sectorului 6 dăm drumul la primele studii de fezabilitate pentru parcări de reşedinţă . Este vorba între 200 şi 450 de locuri supraterane”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Unde se vor realiza studiile de fezabilitate

Potrivit lui Ciprian Ciucu, este vorba despre studii de fezabilitate pentru parcări în următoarele locaţii: bulevardul Iuliu Maniu nr. 51, bl. B22 (în spatele blocului); aleea Sandava; strada Cara Anghel nr. 9-11.

El a precizat că nu a identificat un teren suficient de mare în Giuleşti şi încă mai caută, potrivit g4media.ro.

„Am demarat procesul de introducere de sensuri unice şi amenajarea de parcări de reşedinţă şi pe infrastructura stradală existentă şi care va fi refăcută în următorii ani (pentru a nu lua din spaţiu verde)”, a adăugat primarul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here